lördag, juli 03, 2010

Vantar

Lite tidigt för såna än kanske, men jag blev så sugen att sticka dom när jag såg mönstret! Plus att jag var nyfiken att prova sticka i Nepal, och jag blev inte besviken!

Stickor: 3,5 och 4,5
Garn: Garnstudios Nepal, 1 n av varje färg
Mönster: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=122&d_id=25&lang=se

6 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Snygga!
Och även om det är sommarens varmaste (34 grader...) vet man ju att vantarna behövs så småningom !
Nu börjar det dra ihop sig lite här, det skulle bli lite regn imorgon tror jag. Det skulle faktiskt vara skönt och växtligheten behöver det också!
Ha det bra! Kram!

HELENA-RUTAN sa...

Jättefina!!!

Anonym sa...

Skoj att läsa din blogg i från ko och fårhagens kant. Här skördar vi just nu ensilage, hösilage och hö mellan att vi lagar gamla triskande traktorer. Stickar gör jag i pausen mellan reparationen och så ljuder sköna underbara ljudböcker ut min telefon. Må så gott i sommar värmen önskar Eva fån Mitt i ko och fårflocken

p.s skall bli flitigar med min blogg igen då den liggat nere en tag....

Pixi sa...

Ursnygga!!=)

Samtal från min trädgård sa...

De är väldigt fina, dina vantar! Har också ett par vantar, nåja..par och par, men en är halvfärdig och jag ska försöka bli färdig med dem båda tills hösten kommer.
Här är vädret bara en aning kyligare, vilket är skönt. Kunde dock behöva regn, mina växter torkar bort och det är vattningsförbud, så det blir bara ifrån kannan, som jag hämtar i tunnan på det som behöver mest.
Ha' det bra.

Eva sa...

jättefina ! just nu är det varmt men men........höst &rusk kommer och då är det bra att vara "laddad"