onsdag, september 08, 2010

Strumpor på gång

Ett par strumpor till en god vän som ställt upp till tusen under månaden jag var utan lägenhet. Jag börjar komma iordning i nya lägenheten nu och trivs jättebra! Känner att jag tog rätt beslut att skaffa ett liv för mig själv, även om det är jobbigt stundtals.
Har drabbats av en ordentlig förkylning, som jag hoppas ska gå över snart så jag kan utnyttja gymkortet jag skaffade förra veckan!
Det händer saker igen i livet, känslan av att sitta fast i tjock kola är borta!

Köpte ett halsband häromdagen med den kloka texten: "Älska den du är, det du gör, och människorna du har omkring dig. Det är allt."

3 kommentarer:

Hemskast sa...

Herregud, dig var ju hundra år sen jag kollade till! Hoppas allt är bra med dig. Separationer är asjobbiga, men så fort du landat i lägenheten kommer det kännas mycket bättre, jag lovar! Been there flera gånger. Jag har kommit igång igen med stickandet litegrann, men bloggar mest träningsresultat iallafall :D Ha det gott!

Samtal från min trädgård sa...

Det låter som om det går åt rätt håll. Sköt om dig!

Hemskast sa...

Det är så skönt att komma igång med träningen! Hoppas du hittar en träningsform som funkar så du fortsätter tycka det är roligt. Jag tränar mest styrka och strongman, och tyvärr så går man ju inte ner i vikt av det, snarare upp :-/ Men roligt är det!