fredag, maj 15, 2009

Hulk-woman

Jag känner mig som Hulk-woman! Fast utan grönt skinn och elakt humör ;) Igår skottade jag ut 2 kubik jord i det blivande trädgårdslandet, och bäst av allt var att jag var inte helt slut efteråt heller! Välkommen tillbaka ork och styrka!

Är så glad att jag är frisk och orkar med, har inte haft migrän och varit jätteyr på länge nu. Förra våren orkade jag ju ingenting, så fort jag ansträngde mig blev jag yr, mådde illa och fick huvudvärk. Men nu finns inte ett spår av det!!

Gårdagens bästa var ändå sambons min när han kom hem, och undrade vart jordhögen tatt vägen :)
...kan meddela att hela min kropp talar om att den existerar idag. I have träningsvärk deluxe :P

Nu ska jag ringa och skälla på kommunen för att vi inte fått vår avloppsbrunn tömd, vi ringde ju före påsk...och nu är det kris. Jag har tvättkorgen full, diskbänken är grund för diskens Mount Everest och avloppet tar inte undan. *morrr*

Efter det ska jag ut i trädgården och fortsätta greja. Stickningen och datorn blir lidande, men det kommer ju en höst när det blir mer tid för sånt. Varje minut vill jag ta vara på nu när det är "min årstid" igen!

4 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Å, det låter som du verkligen har kvalitetstid ute i jordhögen! Härligt! Jag ska ha min tid nästa vecka då vi åker upp och jordbrukar!!
Ha en skön helg! Kram! /Smmarfröken

Sofie sa...

Träningsvärk är en älskad smärta :) Vad duktig du är!

Ammis sa...

Tack för de uppmuntrande orden :)
Visst är trädgårdsträningsvärken den bästa.
Ha en trevlig helg i solen.

Cina sa...

Det låter underbart att vara ute i trådgården och jobba. Önskar att jag hade mer tid och ork så att jag också kunde få vara ute och grejja. Det är balsam för själen!