måndag, augusti 31, 2009

Ny vecka

Hela helgen har jag vaknat riktigt tidigt, mellan kl 6 och halv 7, men det gör inget, jag gillar morgonen. Det är min tid på dygnet! Idag vaknade jag strax innan 7 och tyckte att jag sovit aplänge..

Nu ska räkningar betalas, nytt garn beställas till ärmarna på Kauni-striped FLS, vänta på att naprapaten ringer och säger att sulorna som ska rädda min rygg har anlänt, fara och köpa två äppelträd (eller ja, älskling köper-jag planterar...*leende*), införskaffa lite fler vårlökar att sätta, kika in på KappAhl och kanske köpa ett par till av snygg-jeansen, spendera en snuskigt stor summa hos naprapaten för att få rätsida på ryggen.

Pengarna kom och den eviga månadscykeln börjar om på nytt.

Bjuder på en fin sommarbild från juli, mina älskade vita kroll-liljor med betonica, lila kroll-lilja och lupiner i bakgrunden.
Just det, min rygg, det har jag glömt att berätta. Var till en naprapat förra veckan, och det visade sig att alla mina ryggbesvär beror på att mina fötter är sneda och inåtvinklade, så jag har ansträngt musklerna i ryggen så till den grad att de blivit inflammerade. Not good...
Så jag ska få (köpa...dyyra) inläggssulor som gör att mina fötter rätar upp sig och sen ska jag på behandling för ryggen. Lär bli en dyr historia, men så jäkla värt det!

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Om sulorna hjälper så är det värt alla pengarna! (Ja om man har pengar till det vill säga.)
Jag skaffade mig dyra iläggs-sulor i våras! Fast jag tror jag lät dem slipa ner dem för mycket så jag måste nog åka dit nåt och bygga på dem mer.. Sen har jag dem bara ute och jag sitter ju mycket inne så jag måste nog skaffa mig några som passar i tofflor inne, eller börja använda dem jag har inne.
Hoppas det ordnar sig till det bättre med ryggen för dig!

Sommarfröken sa...

Hej!
Hoppas att sulorna hjälper din onda rygg!
Spännande med äppelträd...vilken sort blir det?! Det skulle vara kul att testa äpplen i P men jag har alltid hört att det är för kallt.
Jag håller med dig, sommaren är bäst! Jag är ju inte för inte en sommarfröken... Jag skulle helst vilja gå i ide mellan oktober och februari...Det kompakta gråmörkret här nere hos oss gillar jag inte. Mörkret i P är annorlunda och helt ok. Nej, sommaren och jag hör ihop!
Vi hörs! Kram!/Sommarfröken