onsdag, juli 16, 2008

Att våga

Jag klarade det!

Jag körde skogsmaskinen i två dagar på jobbet, med min underbara sambo som stöttade och hjälpte mig. Hade gruvat mig länge för att ge mig på det, det kändes så svårt, och det gick knackigt i början..men igår eftermiddag kände jag att det började flyta bättre och bättre!

Det känns evinnerligt bra, att våga göra något nytt och främmande, att våga vara dålig i början och att sen få känna "Yes, jag gjorde det och klarade det!"

...jag ska få köra igen imorgon, ska jobba 8 timmar extra och köra den maskinen, sen ska jag ha mitt vanliga eftermiddagsskift. Det blir förmodligen tokjobbigt, men det kändes sååå bra när chefen kom och frågade mig igår om jag ville köra mer, så jag hade inte mage att neka honom. ...dessutom blir det fina pengar... och mycket pengar vet vi ju betyder mer garn ;)Så nu kan gubbarna slänga sig i väggen, jag kan lika bra som dom!

Bloggen har blivit lite efter för tillfället, detsamma med stickningen. Fast jag har ju börjat på en sjal/halsduk, Branching out från Knitty, i vitt lingarn. En rolig enkel stickning som passar perfekt att pilla med några minuter då och då! Det kommer bild sen, när jag har pengar på mobilen igen så jag kan skicka bilden.

3 kommentarer:

Anki sa...

*skrattar åt bilden så jag får hicka*

Sofie sa...

Har jag sagt att du får publicera bilder på mig??? ;)

hemlisen sa...

skrattar ihjäl mej åt bilden