lördag, juli 26, 2008

Dammbygget har startat!

Nu har vi börjat bygga en damm, minigrävaren kom hem igår och vi började leka omgående!

Just nu ser gården ut som ett katastrofområde, men inom kort blir det nog jättefint :) knäpper massor av kort med nya digitalkameran, och så småningom ska jag dela med mig av både bilder av dammbygget och bilder av den färdiga dammen!
Sambon är chefsgrävmaskinist, han är jävligt duktig på att köra grävare, men jag lyckas smyga till mig att köra en liten stund nu och då, det är skitroligt, plockade bort fyra gamla fula vinbärsbuskar på mindre än 10 minuter! ....vill inte ens tänka på hur lång tid och hur jobbigt det hade varit att gräva upp dem för hand...

Hepp, nu ska det jobbas!!

(Just det, TruckerElin! Jag åkte lastbil igen igår, en ganska ny fin Scania som vi lånade för att ta hem grävaren! Hihi)

4 kommentarer:

Anki sa...

Jösses! Jobba i den här värmen. Jag blir helt schvett bara av att läsa om det. Eller är det knåpandet med svaren i utmaningen som tog musten ur mig tro ;)

Annika sa...

Fy, vad du är duktig!!! (om man kan uttrycka sig så??) Hoppas att du tar det lugnt i värmen och badar och stickar mycket "mellan varven"

Kram Annika

TruckerElin sa...

Hehe, jaså finns det fina scanior med? :) Fast förstås.., i nuläget skulle jag nog gladeligen strunta i om det var Volvo, Scania, MAN, DAF eller tom Merca bara jag finge åka lastbiiiiil!

Ska du va med på OS-stickningen förresten? :-)

TruckerElin sa...

ah va trist att du blir arbetslös :-( Får se det positiva i det.., mer stickande. hehe