torsdag, augusti 21, 2008

Beröm mig, jag har varit modig!

Tro det eller ej, men jag är jäkligt blyg, har svårt att prata med vilt främmande människor...och det leder ju till vissa problem med att knalla in på ställen och söka jobb.. det känns så pinsamt och jag är så rädd att de ska avvisa mig, skratta åt mig eller göra narr av mig...

Men igår gjorde jag en sak jag är grymt stolt över, min hemliga lilla dröm är att jobba i garnbutik, och igår klev jag in i min lilla favvobutik, skulle införskaffa nya Dropskatalogerna, och jag passade på att fråga efter jobb på samma gång!
Nu hade hon ju inget behov av att anställa någon för tillfället, men fick höra att om hon behövde folk var jag en väldigt lämplig kandidat! Självförtroendebonus 2000 poäng :)

4 kommentarer:

Esmeralda sa...

Härligt!! Hoppas de hör av sig snart..:) *kram*

Annica sa...

ÅÅ vad länge sedan jag tittade in hos dig....ska genast läsa ikapp....jo minns att du sa du var blyg innan vi skulle träffas första gången men jag tyckte vi babblade och pratade mest av alla hela kvällen....det måste vi göra om, var himla kul trots några små missöden (fniss)
kram gumman

Annika sa...

Hej Lillan!

Åh vad jag känner igen mig i dig, för kanske 10 år sen....(usch, va länge sen!) Men du ska verkligen vara stolt över dig själv! Satsar man inget - kan man inget vinna...brukar jag tänka! Och nu för tiden är jag aldrig rädd för att säga min åsikt, eller stå för det jag tycker - även om det inte alltid är bekvämt! Men det ger i slutändan självförtroende och självkännedom! Jag tänkte jag skulle belöna dig med den väskan som du va sugen på....maila mig!! Står du för frakten, så bjuder jag på den väskan du vill ha!! Den är du värd!

gastvini02@hotmail.com

Hör av dig! Kramar Annika

Eva i jämtland sa...

Dunk i ryggen.
Jag var likadan för en massa år sedan,men kom på att man kan inte få mer än nej....
Hoppas dom hör av sej.....från garnaffären.