söndag, juli 12, 2009

Mössfeber

Sambodottern modellar höstens mysmössa, den blev för stor för mig. Ska lägga den på lager och ge bort antingen i julklapp eller till någons födelsedag. Men den blev uuunderbar i garnet Freedom Gorgeous på stickor 4 mm! Det gick bara åt ett nystan av varje färg, så jag har två nystan i samma färger kvar och funderar på att sticka en tightare mössa i samma färger som passar på mig!
Sommarkoftan i Drops Muskat, jätterolig stickning och härlig grön-färg(den är knalligare i verkligheten!).
Mössan Trilobite från nyaste numret av Knitty, garnet är Malabrigo Worsted på sticka 4 mm. Jag älskar det här garnet, lyx i massor!
Var ut i trädgården en stund innan jag drack kaffe, men jag mår inge vidare idag så jag tror det blir en lugn dag med stickning istället. Nånting är knasigt med kroppen, mest troligt en migränattack som ligger och lurar och ska bryta ut..
Vila och stickning är bra medicin.
Jordgubbar med mjölk också har jag hört :)

5 kommentarer:

calcamel sa...

Mycket vila och många jordgubbar är bäst!
Ta det lugnt
Kram Catharina

HELENA-RUTAN sa...

Mössan blev jättesnygg! Jag blev sugen på att sticka en också. Men det är ju så mycket man vill sticka.

Choklad och banan ska du akta dig för om du håller på att få migrän.

Eva sa...

Hoppas inte du regnar bort för här Mitt i Ko och fårflocken och numera hästflocken är det för j*vligt. Vi var i går på körtävling, allt flött. Min blogg börjar så sakta vakna igen och så även stickningen min FLS skall vara klar till den 8-9 augusti till en träff på Orust hoppas jag hinner. Må så gott/ Eva

Sommarfröken sa...

Snygg mössa och söt sambodotter! Och visst är väl jordgubbar mirakelmedel mot mycket?! Och jättegott! Hoppas du mår bättre! Kram från Sommarfröken

Sofie sa...

Den randiga måste vara exakt dina färger!