tisdag, juli 07, 2009

oajajaj

Fasen också, nu måste jag till tandläkarn.. Igår på våran mysiga middag bet jag sönder en lagning, så nu har jag ett stort hål i en tand. Mindre mysigt.

Dessutom är jag rädd för att gå till tandläkarn, så jag ser inte fram emot det direkt.. och som grädde på moset har jag alltid gått till min älskade underbara förstående (och dyra) tandläkare i Härnösand, men han har semester tills 10 augusti. Han är the only one som får röra mina tänder. Spelar ingen roll att jag har 7 mil enkel resa dit, han är värd det!
Men vad ska jag ta mig till nu?
Folktandvården är inte ett alternativ, där blev jag rejält uppskrämd när jag var 6 år av en idiot till tandläkare, och never ever igen att jag sätter min fot där. Hellre får tänderna ruttna uti mun min.
Kanske finns någon annan bra privattandläkare här i närheten, men det känns inte bra att behöva fara till någon ny och laga. Dessutom i semestertider.....fuck...

Å jag som sett fram emot att garnshoppa för mina nyss förvärvade extraslantar...jaja..inget att göra åt....

2 kommentarer:

in-knit sa...

Stackars dig!
Jag har alltid gått till folktandvården och bara haft bra och trevliga tandläkare. Tror det finns "rötägg" på alla ställen!
Hoppas det löser sig!
Kramar

calcamel sa...

Tandläkarhuset i Stan kan jag rekommendera.Tror att det är billigare än Folktandvården och tandläkarna är bra tycker jag.
Ha det bra
Catharina