tisdag, juni 17, 2008

Brist på kvinnlighet

Det kan jag känna när jag jobbat så mkt som jag jobbar nu, jag får en känsla av att jag ibland får en överdos av stora maskiner, svettiga karlar, testosteron och teknik.
Jag skulle kanske behöva en dos rosa fluff, smink, fina naglar (inte skitiga, spruckna och med smuts som aldrig försvinner från nagelbanden), högklackade skor och fina kläder att svassa runt i :)
....inte förenligt med mitt jobb, tyvärr.

Det skulle vara kul att prova på ett jobb där man inte blir skitig och svettig, kanske ett kontorsjobb så jag någon gång får möjligheten att säga: "Åh jag måste duscha innan jobbet så jag är fräsch" ....med mitt nuvarande jobb är det mer såhär: "Äh, jävla meningslöst att duscha innan jobbet, man blir ju ändå skitig när man kommer dit."

Jag har iofs bara haft skitiga jobb, inte på det dåliga viset alltså, utan jag menar smutsiga jobb. Kanske jag har någon pervers dragning till såna jobb? Är jag månnetro en riktig dynggris?

Nej, jag ska faktiskt gå och duscha nu, även fast jag ska jobba sen. Ska skjutsa svärmor snart till stan.
Ska tillochmed sminka mig, även fast jag vet att vid 3-tiden i eftermiddag kommer det inte se så jävla fräscht ut längre... men för stunden kan jag ju få känna mig fiin.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hellre ett skitigt jobb bland karlar är ett rent jobb bland skitsnackande fruntimmer!
kram Annica

HEMLIS sa...

Jag håller med föregående inlägg!

Sen vet jag inte om det hinner fram nått paket till dej innan
midsommar,därför tängte jag önska dej En Riktig Trevlig Midsommar

Anonym sa...

HAHA när du körde traktor i balklänning och högklackat då *S* kram sys

Anonym sa...

traktor körning i balklänning =
girlpower *skratt*