måndag, juni 09, 2008

Ny vecka

Måndagmorgon, karln har förmiddagsskift så han for vi halv 6, jag klev upp strax efter. Jag har eftermiddagsskift, vi ses på jobbet halv 2 vid skiftbyte!

Jobb, jobb, jobb. Helgen gick alldeles för fort, blev en tur på stan i lördags, igår blev det en slappa-hemma-dag, var ju åska i luften och jag blir så dåsig då.

Har börjat sticka/virka på en solhatt i lin, får se hur den artar sig.

Växthusnytt är att plasten kom upp på de trasiga rutorna och gurkplantorna fick flytta dit ut igår! 40 grader varmt blev det fort som attan där inne.

Idag måste jag laga matlåda för idag och imorgon (mindre roligt) ...matlagning kan vara roligt ibland, men inte när det blir ett måste..

Sen har jag lite stickning att greja med (om jag orkar, är slö idag också), och ska fundera ut vad jag ska skicka till min Hemlis... men det får vänta tills lönen kommer, vi är mindre begåvade med pengar jag och mannen för tillfället. ...men det får vara så ett tag nu med tanke på hus-köp, bil-köp, jag som varit arbetslös osv. Juni-lönen blir knaper för mig iallafall, men Juli blir desto roligare! (..jobbade nationaldagen och ska jobba midsommarafton *gnider händerna och liknar Joakim von Anka*)

1 kommentar:

Anki sa...

Ha en fin midsommar med maskinen då! Och trevligt när du kommer hem ;)