fredag, oktober 03, 2008

Kreativiteten flödar!


Jag har hamnat i en chockvåg av kreativitet! Det är underbart härligt, jag är fantastiskt glad hela tiden och projekten bara vill spruta ur mig. Tänk om jag finge vara en 10-armad bläckfisk så jag kunde gjort flera saker samtidigt.
Har börjat på ÄNNU ett stickprojekt, en stickad bebisklänning, plus att jag har börjat på en filt i fleece med påsydda kossor.

Vad underbart det känns när man får ett riktigt flow, som jag har idag, allt är hur bra som helst och det känns som att vad jag än skulle ta mig för skulle jag klara det! Minns knappt sist jag kände såhär, det måste varit flera år sen. Hoppas det håller i sig!! :)

4 kommentarer:

Sofie sa...

rocka på!

TruckerElin sa...

Ah, kul idé med pläden. Va gött med sån kreativitet! Och att den kommer när du har tid ledigt också, den brukar ju annars dyka upp när det är som mest olämpligt.. :)

HELENA-RUTAN sa...

Söta kossor. :)

Jag känner igen mig lite.. Jag har sällan haft sånt sug efter att sticka, virka och sy som jag har just nu! :) Och det är så skönt att ha nåt att göra som man tycker är kul när man går hemma plus att man grubblar inte sönder sig själv då och det känns som man gör nåt vettigt med all dötid. :)
Fortsätt pyssla du, och njut så länge det varar. ;D

Dockmamman sa...

Vad fint med kossor, jag tycker riktiga kossor är fina på avsatånd det är så synd att det luktar så av dom *Ler*

Det är populärt med kossor nu...

Ha det gott