måndag, oktober 06, 2008

Måndagmorgon

Idag börjar nya "kursen" som AF skickat mig på. Utveckla sitt CV osv. Få grundläggande datakunskaper... Den kursen lär bli rätt trist för mig. Hallå! Kolla in mitt gymnasiebetyg??? MVG i datakunskap plus en hel massa år jag blivit självlärd hemma vid datorn. Jag lärde mig att skriva HTML när jag var 12 år, och gjorde egna hemsidor.
Nu, 23 år gammal, ska jag på kurs och lära mig hantera ett Word-dokument och lära mig söka på internet! Wiiiiie :) ...det kan jag ju inte.... =S

3 kommentarer:

TruckerElin sa...

Ja men visst är dom väl bra löjliga ibland på det där viset.. Jag gick en kurs en gång, en superbra kurs där man blev personligt coachad o målet var förutom jobb att öka självförtroende, självkänsla o självkännedom. ALLA som gick där tyckte kursen var helt underbar, speciellt för oss som då varit arbetslösa väldigt länge o självförtroendet sänkts med tunga stenar.. DEN kursen avbröts pga sk pengabrist och ca hälften av alla där blev satta på Datortek. Inget fel på datortek kanske om maninte har några kunskaper.., men det fanns två dataingenjörer (heter det tror jag) som gått på högskola o lärt data och DOM blev satta på Datorteket. Gissa hur dom kände sig liksom, tvingas gå en "kurs" där dom har säkert 40 ggr bättre kunskaper än "läraren"... Nä dom borde tänka mer dom där på af...
Fast CV skrivning kan vara bra att lära sig iaf.

HELENA-RUTAN sa...

Typiskt AF.. Vet inte hur många åtgärder jag varit på förr och de stärkte inte direkt mitt redan usla självförtroende då.. Där gick man och bl.a. fick sätta ihop flera tusen bläckpännor och dylikt, samma "jobb" som endel har på fängelser, så fick man sitta där med alkisar och folk som jobbat sönder sig m.m... Endel av människorna gillade jag och tur var det..
Så hoppas det är okej människor du hamnar med. Håller tummar!
Antar de gör sådär för att man ska söka så mycket jobb som möjligt så man kommer därifrån. Iaf.. hoppas du har tur med dina kurser!!

Annica sa...

Man upphör aldrig att förundras över dom kurser AF skickar en på, "söka jobb kurser" och trams!
Hoppas du får ut något av det i alla fall!