måndag, oktober 27, 2008

Nya tag

Jag har varit lite nere ett tag, pga arbetsförmedlingen, arbetslöshet, yrseln osv. Ska göra ett försök att ta nya tag, vara utomhus mer, och äta lite bättre. Blev inspirerad av min syster, hon och hennes sambo har gjort det superbra och gått ner massor i vikt och ser så pigga å glada ut nuförtiden!

När sambons dotter vaknar ska vi ta oss en promenad, sen ska jag ordna en god o nyttig lunch.

Jag har redan varit ute en sväng på morgonen och knatat runt på gården och tagit massa kort. Jag börjar ju lära mig nya kameran nu :) ...ska se om mitt internet låter mig ladda upp och visa er!

----

....nu har jag väntat en halvtimme...fortfarande inte hänt nåt...borde skaffa riktigt bredband..men det enda som funkar härute o vildmarken är ju skräp-telia....och det lär väl bara knasa sig det också...suck..

-----

Ger upp och försöker igen, denna gång med endast EN bild...

-----

Det går fortfarande inte. Får nog photoshoppa bilderna så de blir mindre...men inte just nu...
Weeee :) det gick tillslut! Vilket jobb bara för att visa upp frostnupna ros-nypon!

3 kommentarer:

Annika sa...

Men ack, vilken vacker bild!! Knepigt det där...vilken tid! Det där med bilder - har jag inte ens tänkt på att det tar tid...men jag minns ju uppringt internet-tiden! Herregud!! Men idagsläget har vi ganska hög hastighet pgr av mkt fildelning osv...så har vi ökat för något år sen...så allt går blixtkvickt! Sanningen att säga..så skiljer det sig inte mkt i pengar heller, längre!

En bild, säger mer än tusen ord! Lite sanning ligger det väl i det..

Nu min vän...ska jag kasta mig handlöst in i duschen - för att sen svida om till jobbkläder! Lediga helgen är över och jag ska jobba kväll..! Grrr...! Tiden går för fort!

Kramis Annika (en upptagen sådan!=)

Esmeralda sa...

Snygg bild! Vill se mer!.
Du vet att du kan minska bilderna i paint? öppna bilden med paint och gå på bild, ändra storlek och så skriver du in hur många procent mindre du vill ha den..:) jättesmidigt istället för att öppna en massa stora program som tar en massa tid..:)
Vi har också telia och de går jättesmidigt..;)
Kram

Annica sa...

Tänkte precis skriva som i kommentaren ovanför att man gör bilden mindre i paint så går det snabbare! Jag har ju dille på att lägga in bilder hos mig.
Hoppas du mår bättre nu efter yrsel och annat!
kram på dig