torsdag, oktober 02, 2008

Nya bilder


Två färdiga halsdukar, gråblå är i Drops Alpaca, och jag utgick från ett gammalt drops-mönster men ändrade lite effter eget huvud. Den lila är i Drops Alpaca och virkad, efter ett annat Drops mönster. Den var rolig och gick snabbt att göra, plus att jag fick öva lite mer på mina virkkunskaper!Nu är det höst i dammen, det mesta har vissnat och vattnet är fullt av löv. Åh vad jag längtar till sommarn, och få plantera och se hur det blommar överallt kring dammen.Det jag beställde från Garnhärvan ligger här, dominostickorna är superbra!! Massa fint garn är det också, jag blev sugen att beställa en påse till, men såg då att det var slut på erbjudandet :(
Bilderna blev lite suddiga, men ärlig, vem klarar av att vara stadig på handen denna tid på förmiddagen??


Och detta blev det av härvan Mirasol Miski, som jag blev så kär i! Det blev en Whirlwind(typ fuskpolo), mönstret finns på Ravelry, ska försöka komma in till stan idag och köpa knappar till den. Å den är så mjuk och go, den här lär jag nog använda mycket i vinter. Det är synd att digitalkameran inte gör färgerna rättvisa, garnet är melerat i rosa/brun/limegrön.

Nu blir det inte fler bilder här just nu, för nu ska jag dra till UFO-klubben och visa upp alla mina UFO'n och pågående projekt, så kom dit om ni vill se vad jag har på stickorna för tillfället :)

4 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Skönt att höra att röntgen gick bra.
Fina garn och fina FO´s.. :) Gillade den virkade lila halsduken lite extra. :)

Dockmamman sa...

Hejsan!

Kom åt en dator idag, fått 2 timmars utevistelse... Jag vill gärna ha garnet men jag har inte mått så bra och lagts in på sjukhuset igen... Kan du vänta på mig är du snäll/Ha det gott

TruckerElin sa...

Ah vilket härligt paket du fått! Jag skulle vilja säga som så att Vem fasen skulle va stadig på handen med allt det gotta framför sig. ;)
Det Tynn Alpakka är jag lite avis på, har drömmar om att köpa sånt för Kattvantarna som jag stickar ska egentligen vara i sånt garn.. Men det får bli i framtiden det.
Det där Nimbus garnet såg himla höstigt och mysigt ut.. Ja mycket mumma där du!

Fina halsdukar med, en sån bäbishalsduk (gråblå) har jag funderat på att göra med.

Sofie sa...

Hrmf. Jag ångrar plötsligt väldigt mycket att jag inte beställde det där garnpaketet när jag ändå var igång. Väääldigt mycket. Jag hade skolkat från jobbet i flera veckor efter ett sånt paket :)