tisdag, oktober 21, 2008

Ego-moments

Idag ska jag ta hand om mig själv, karln jobbar och jag känner mig allmänt less. Så nu ska jag göra och äta nåt som enligt mig är kanongott. Sushi! ..eller som karln säger: Snuski!

Återkommer kanske med lite bilder senare :) På både sushin och överraskningen som stod på köksbordet när jag kom hem, det är SÅ härligt att ha en sambo som vet hur man ska muntra upp en liten ledsen Lillan!

Hur vet man att internet är ALLDELES för segt? Jo, när man hinner sticka klart en strumpa innan bilderna hunnit laddas upp... =S så jag gav upp, försöker igen imorgon!!

6 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Jag kände mig lite sådär förut också, gjorde en äppelpaj att mumsa på. :) Jag har aldrig ätit sushi faktiskt, inte för att jag inte vill utan jag har aldrig haft tillfälle. Hoppas det känns bättre sen. :)

Anonym sa...

han skämmer bort dig...sys *S*

Sofie sa...

Du hade haft grymt kul på mitt jobb! Inga tjatiga kärringar (förutom en som är där bara några timmar i veckan), skönt mycket att göra och lyfta ibland, blandat med sticksurfande då och då, och en hel hög med killar (och därmed också killhumor). Vi gillar att fika också! Det var ju skit att du inte trivs på kursen, hoppas det styr upp sig snart eller du hittar nåt att göra!

Sofie sa...

Sushi sushi sushi!!!

TruckerElin sa...

Gaah, en sån sambo skulle man ha.. :) Nyfiken på vad det var för skoj där på bordet.. hehe

Dockmamman sa...

Sitter och stickar en av Soktoberstrumporna medans jag läser bloggar det går bra...

Titta på de andra kommentaren för jag har tappat bort ditt mail/Kram