tisdag, december 02, 2008

Ont, det gör ont


I min plånbok. Nej det gör det inte ärligt talat, men det skulle göra det om jag följde min lust att köpa världens vackraste te-kopp.
Ain't it a beauty?

Jag kan nästan känna hur gott Kahls Irish Cream-kaffe smakar drucket ur denna skönhet.
Laminaria blev färdig och blockad igår, jag går bara och väntar att den ska torka så jag kan börja använda den. Utöver det så började jag på Kalenderhalsduken igår, men jag får väl se hur långt min karaktär duger till att sticka en ledtråd var dag.

Just ja! Dockmamman i Jämtland!! Mejla din adress till mig så jag kan skicka garnet du ska få!

3 kommentarer:

Sofie sa...

Men hallå! Människa! Hur snabbt stickar du egentligen??? Hoppas den snabbtorkar så jag får se bild snart! Och roligt att du samlat lite bloggenergi igen!

Dockmamman sa...

Hoppsan, jag har alldeles glömt bort garnet, jag är nog fortfarande väldigt vimsig *Ler*

Jag förstår inte varför men det känns som om jag försöker att ta igen de 5 månader jag förlorade när jag låg på sjukhuset...

Jag minns inte 2 månader Juni och Juli och det känns inte som det är vinter för mig utan jag hänger inte med, det är liksom psykiskt sommar för mig, visst kan det bli konstigt...

Igår så stickade jag färdigt strumpor och så avmaskade jag för tån och sista avmaskningen så kunde jag inte helt plötsligt, jag kom inte ihåg hur man gjorde fast jag bara sekunden innan gjort flera avmaskningar???

Så det kan bli, men jag ska skicka adresse, tack för att du påminner mig/Kram

TruckerElin sa...

Här var det nytt igen. :) Är det kanske snöbrist som bidrar till den uppfriskande vita sidan?
Kalenderhalsduk blev jag nyfiken på, vart hittar du den?