lördag, januari 03, 2009

Inspiration

Äntligen har den infunnit sig igen, inspirationen. Den gick i ide ett tag strax innan jul, men nu med en hel del vila och lite nya funderingar på framtiden kan nog 2009 bli ett bra år också.

2009 ska jag:
  • Lära mig spinna på spinnrock
  • Sticka klart tröjan jag började på i nyårshelgen och bära den med stolthet.
  • Blogga mer om min stickning, spinning och annat pyssel, och kanske lite mindre om privata saker. Man har bara ett privatliv, det är inte så dumt att vara rädd om det. Fast vissa roligheter kan jag nog inte låta bli att dela med mig av *skratt*
  • Utforska mer om hur jag ska förverkliga det jag drömmer om. Fast skynda långsamt. Lite utbildning kanske. Prova lite gammalt igen, och prova litet nytt förhoppningsvis.
  • Äta lite mindre mat med mystiska E-nummer och laga så mycket jag kan och hinner själv. Hemmagjorda köttbullar rockar, mamma Scan kan slänga sig i väggen. Både billigare och godare.
  • Konsumera mindre, små utgifter gör att det går att leva gott på liten inkomst. Rätta mun efter plånboken.
  • Promenera lite mer och njuta av naturen.
  • Jobba på med att ordna en bulle i ugnen :)
På tal om bulle i ugnen så kan jag inte låta bli att servera er ett gott skratt såhär på morgonkvisten. Detta samtal utspelades igårkväll i ett sovrum inte så långt från där jag sitter just nu.
Kvinnan till mannen: -Du, vi kanske borde slänga ut tv'n ur sovrummet, sannolikheten för att det blir några barn gjorda är kanske större om vi inte har nån tv att slötitta på. Jag menar bara att det finns ju andra aktiviteter man kan sysselsätta sig med.
Mannen: -Vadå? Ska vi börja läsa böcker?

Gott nytt år till er alla!

9 kommentarer:

Annika sa...

Den va ju för bra!! =))) Gott Nytt år på dig!! Jag tycker om din blogg och att den är av personliga drag - gör att jag återkommer!! Och givetvis att vi delar passionen GARN och STICKNING bla....

Kram Vännen
Annika

Tina sa...

hahahahaha läsa böcker hahaha

HELENA-RUTAN sa...

Hehehe :)

Esmeralda sa...

Haha :) du är ju för rolig.. :) plocka inte bort för mycket privat från bloggen är du snäll...jag vill ju veta hur de går för dig och hur du mår. Men självklart ska du inte skriva om saker du inte vill ska komma ut!

Lycka till med alla dina mål för 2009 :) *kram*

mc-chick sa...

läsa böcker he he he

Sofie sa...

Haha! Kanske boken om hur man förstår hur en kvinna resonerar ;)
Låter som du har en ambitiös vår framför dig! Synd att du tänker ta bort dig själv från din så roliga blogg bara, men du kanske hittar ett sätt som passar dig att kunna vara personlig utan att bli privat.
God fortsättning!

Cina sa...

*asg*
Skulle ha kunnat vara min man det där....

Emmas dagar sa...

TACK! Idag kom garnet, helt rätt! Jag är så glad :-)

Jag skulle också vilja lära mig spinna, men jag vill sticka så många saker nu så det är inte värt att börja på nytt projekt ännu.

Lycka till med att ordna en bulle i ugnen ;-)

Häxmamman sa...

Hihi, den var skoj...

Oj det var en lång lista över saker du har tänkt att göra...

Jag själv har en sak och det är att klara mig levande varje dag, vecka ,månad och förhoppningsvis år...

Jag har kampen över min överlevande för min familj som jag ska kämpa och det här året är rätt år 2009 är kämparnas år *ler*

Inte vet jag, men jag kommer inte att ge upp min kamp så lätt/Ha en bra dag och många kramar