lördag, januari 10, 2009

Nytt år och nya tag

Jag har inte orkar blogga på sistone, mest på grund av alla biverkningar jag fick av blodtrycksmedicinen, det visade ju sig att jag blivit överdoserad. Ska inte radda upp alla biverkningar för er, men magen tålde INTE medicinen och min puls blev farligt låg och jag blev bara slöare och tröttare för varje dag som gick..
Sista veckan har jag jagat läkare på telefon, men alla verkar vara oanträffbara för tillfället..och han som skrev ut medicinen åt mig verkar vara puts väck borta.
Snart tror jag att jag börjar jaga dom med älsklings älgstudsare istället.
Slutligen bestämde jag mig för att sluta med medicinen på eget bevåg, trots att det stod varningstexter i bipacksedeln att det inte alls var bra att tvärsluta. Men det gjorde jag, och mådde ganska bajsigt i tre dagar, men nu mår jag bra.

Eller bra var ju en överdrift, för migränen kom ju tillbaka så fort medicinen gått ur kroppen. Men jag mår bra i övrigt iallafall och det känns så himla underbart, trots 2 dagars konstant huvudvärk!
ALDRIG MER att jag kommer stoppa i mig någon medicin av detta slag igen.

Har lusläst allt jag kommer över om migrän, och det verkar som att LCHF-kost kan ha positiv inverkan mot migrän. Jag tänker prova ett tag och se om det blir bättre. Sämre kan det inte bli iallafall!

1 kommentar:

Sofie sa...

Fyyy... men det är inte dåligt att redan 10e januari har klarat av en hel årsranson av att må skit! Med lite enkel matematik så borde du vara helt frisk ända till sådär ungefär 31e december nu!
Skönt att du är på banan igen!