söndag, januari 11, 2009

Morgonstund har guld i mun..


..och huvudvärk som satan. Igår trodde jag att jag hade gjort ett genombrott, för det tydde på att små regelbundna mellanmål höll migränen i schack på eftermiddagen. Så imorse när jag vaknade kändes det hoppfullt att värken skulle släppa bara jag hade ätit frukost. Hah, trodde jag. Men jag härdar ut.

Såg att nya Drops-mönstren börjar dyka upp på deras hemsida, inte så många utlagda än men det kommer väl. Har iallafall hittat nåt som jag tror jag ska sticka av lite gamla Eskimo-rester:

På tröjan är det bara en ärm kvar, just ja, jag har ju inte bloggat om vad jag stickar just nu! Skärpning. En tröja i Alaska iallafall. ska knäppa bilder på den och mer som jag stickat/sytt på sistone, men det blir senare för nu dör min bärbara dator snart batteri-döden... Återkommer!

5 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

De där tofflorna ska man nog lägga på To do listan. :) Hoppas migränen släpper.
P.S. Skrev svar på din kommentar i min blogg..

Annika sa...

Hej vännen! Usch, migrän är inget kul...hoppas det ger med sig! Min äldsta dotter har detta och nu kan jag väl säga (peppar, peppar..)att det lugnat ner sig lite...men förut hade hon ofta utbrott. Det började blixtra i ögonen, fick dubbelseende och såg suddigt SEN small det bara till och hon kom oftast inte ihåg något alls, av själv attacken. Hon blev halvsidigt förlamade, kräktes kanske 10-15 ggr, dvs hela tiden...kunde inte behålla värktabletter, dricka eller något alls. Vi åkte in akut många ggr med henne och trodde hon skulle dö!! MIGRÄN fick vi till svar varje gång - men så våldsamt?? Vi har det inte i släkten på något håll, så vi undrade ju vad det kom sig av?? Ne. Det visste de inte...finns ingen förklaring. Men hon hade nått puberteten och då hade migränen sin debut...men de sa oxå att det förmoligen blir bättre med åren och att man lär sig hantera det! Nu har hon lärt sig att redan någon dag i förväg, märka att det är på G...hon blir akut sötsugen, fruktansvärt labil (inte att förväxla med "vanlig" tonårsilska=)osv. Sen har vi upptäckt trots försök till utprovning av mediciner av alla slag, att min ryggmedicin hjälper henne jättebra!! En lite starkare värktablett. Ja, jag önskar inte ens min ovän, det som hon gått igenom med dessa migränattacker! Hoppas du piggar på dig!

Kramis Annika

Helena Stickglad sa...

Hoppas din migrän har lämnat dig idag. Själv har jag fått bra hjälp av Zoomig nässpray, nästan ett nytt liv! Har den sortens migrän som ger kräkningar i flera dygn och jag blev så slutkörd, skönt att (nästan) slippa eländet.
Kram från SLE-tanten Helena

Anonym sa...

ha såna där behöver jag.....fast inte ljusrosa...då syns skiten på en gång...kram sys...

Emmas dagar sa...

Tack så mycket! :-)
Jag har nog fixat Laminaria-felet nu!