onsdag, mars 18, 2009

Onsdag

Onsdagen verkar hålla samma ton som gårdagen. Jag hade hoppats att jag skulle ha mycket energi och känna mig riktigt positiv idag. Men icke.

Gjorde ett nytt gravtest imorse, negativt igen. Stod ju på paketet att man kunde testa igen efter två dagar, så det gjorde jag. Men inte blev de nå bättre resultat. Börjar känna mig värdelös, min kropp verkar inte vilja producera något barn, och när den väl gör det..ja då är det inte ett livsdugligt foster. Jävla skit. Dumma, dumma kropp.

Solen skiner, jättevackert väder. Vill sitta ute, dricka en kopp kaffe och njuta av vårens första trevande dagar. Men icke. Det blåser så det dånar ute. F*ck.

..jag är van att få höst-depp, så gott som varje höst händer det. Men nu är det ju inte höst, såhär ska inte våren kännas. Vår-depp. F*ck.

Provat sticka lite i Drops Bomull-lin, helt ok. Rustikt tror jag är rätt ord, men nu skulle jag behöva mer men har inte råd än på ett tag.

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Lättare sagt än gjort men; Försök att inte tänka att du måste bli gravid.. När du minst anar så händer det!
*kram*

Esmeralda sa...

Försök ge de mer tid. Kroppen är den som bestämmer när de är dags, du kan inte göra något åt de. Du har ju blivit gravid en gång så besvisligen kan du. *kram*