måndag, mars 16, 2009

Skäll på mig. Jag är en fara för mig själv och andra.

Jag borde placeras på nåt hem börjar jag tro, för jag är så tankspridd att jag är farlig för mig själv och min närmaste omgivning. Jag skulle behöva en utskällning, en rejäl. Jag känner mig som en oansvarig liten unge.

Inatt kunde vårt hus brunnit ner och vi kunde brunnit inne. Vi hade ren jävla änglavakt.

Felet är MITT.

Igår när vi satt och kollade på tv tände jag två stora doft-blockljus från IKEA. Sen blev jag jättetrött vid tiotiden och vi gick och la oss i sängen för att kolla vidare på Beck. Hade lite bråttom upp på övervåningen för att inte missa nåt av filmen. ...och glömde ljusen tända i vardagsrummet.

Kom ner imorse strax före sex när mannen skulle åka på jobbet. Kände en lite mysko doft, inte som det brukar lukta i köket på morgonen. Lite parfymaktigt, bärigt, sött. ..doftljus? HELVETE!!!! Rusade in i vardagsrummet och såg att ljusen brann fortfarande. Släckte dom fortare än kvickt.

Ville bara gråta efter att mannen åkt på jobbet, när jag började fatta att det kunde gått riktigt illa. Hur kunde jag glömma???????

Min passion för levande ljus har fått sig en törn, och jag misstänker att jag i fortsättningen inte kommer ha tända ljus lika ofta. Isåfall värmeljus, såna som slocknar efter 4 timmar.

3 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Nä, jag kommer inte skälla på dig! Visst hade det kunnat hänt nåt, men du glömde dem ju inte med flit eller hur?
*kram*

Esmeralda sa...

Det gick ju bra! de är ju huvudsaken :) Med tanke på hur du reagerar så lär de inte hända igen ;) Kram

mc-chick sa...

Så har jag oxå gjort en gång. Man får vara glad att man får chansen att lära av sina misstag. Kram