torsdag, mars 12, 2009

Segmaja

Jag ska bara... ..sa Lillan och stickade vidare.

Lustigt att saker som är roliga oftast går fort, men det som är tråkigt tar lång tid. Har hållit på med Pulsklubbens marsmönster i tre veckor tror jag, men inte mycket händer. Jo iofs är ena klar, men jag hatar att sticka med två färger samtidigt. Nummer två är påbörjad, men det tar emot...suck.

Däremot så började jag på Sourwood-vantarna kring lunch, och nu är den första klar. Ojsan hoppsan. Höll på att glömma att jag skulle fixa käk! Nu ska jag he mig i duschen, sen tror jag att jag ska smygbörja lite på nästa vante innan jag ska åka på stickcafé! De var så roliga att sticka!!
...och jag som hade tänkt hinna ta en sväng o dricka kaffe hos svärmor först...hm.. En annan dag!

Imorgon ska jag troligen till J och hennes söta vildar. Fast jag skulle behöva fara till stan som ligger åt andra håller och lämna in lite papper först..men tro om jag gör det på måndag istället. Blir lite drygt att köra annars.. Är ju nog långt bara å fara till J.
Typ 10 mil blir det sammanlagt dit och hem igen, och då är hon på ett ställe som ligger ganska nära ändå. När hon är hemma hos sig då snackar vi 15 mil. Ändå så är hon den kompis som bor närmast *skrattar* Jag har bosatt mig åt helvete för långt bort, men å andra sidan så går jag hellre och stupar i ån än bosätter mig i stan igen!
Jag trivs bra, och dessutom så får mannen stå för bränslekostnaden imorgon *flina*

Segmaja var det ja.. här skulle ju inte jag sitta! baj baj

1 kommentar:

Sommarfröken sa...

Ha en bra helg! Kram från Sommarfröken