fredag, september 04, 2009

Mitt syrum, och bloggningshjälp

Katten Jansson ser till att inga katt-astrofer sker medans jag bloggar. Han är hemskt gullig, men det vore roligt om han satt stilla i 3 sekunder så att bilden blev skarp så ni fick se hur söt han är.Mitt garnlager, nu äntligen relativt välordnat.
Lilla fina skrivbordet, med symaskinen och lite tillbehör. Strykhögen fick också vara med på ett litet hörn.
Fulsnygga lampan, och en pelargon som härstammar från sambons mormorsmors pelargoner.

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Är katten sköldpaddsfärgad? Då är det en hon va?
Det är så kul att se hur andra bor! :D Tycker sånt är jättekul. :)
Blir inte dina garner dammiga när de ligger i korgar? Jag har försökt skaffa så mycket täta lådor med lock jag kan komma åt/ ha råd med, för garnet blir så dammigt annars tycker jag. Men det drar nog in mycket damm utifrån här..
Jag bara älskar din strykbräda! Om jag hade en sån så kanske jag kom mig för att stryka. ;D Jag brukar hoppa över det...

Jättefin sjal i förra inlägget!!
Kram

TruckerElin sa...

Va roligt med ett hobbyrum! Det hade jag när jag bodde i hus med.. Saknar den delen av historien. Då kunde jag ha både symaskinen och vävstolen uppe hela tiden, och garner och böcker i hyllorna. Mycket inspirerande! Försöker i vart fall få ordning i min skrubb så att jag har allt material fint ordnat där inne.. Men det tar sin lilla tid :) Tänkte jag skulle köra en lite fotoshow sen när jag är färdig (typ till jul eller nåt hehe).
Fulsnygga lampan är ju skitfrän ju! Min stil totalt. Gissar att den är gammal? Min mamma har en vas som påminner i färg och form och den är nog runt 60 talet..
Va häftigt med en pelargon som du vet anorna på så där! Jag skulle va skitnervös för att jag skulle ta dö på den, vilket jag gör med de flesta av mina blommor... De enda som överlever hos mig är Fredskallor..

Nu har jag börjat på en vante, men oj vilket bekymmer jag hade när jag läste mönstret, innan slanten ramlade och jag begrep att cable needle inte har nåt alls med rundsticka att göra (kabel på rundsticka tänkte jag).. Tänk att det bara behövs en sommar för att man ska tappa bort sig i engelskan.