tisdag, september 29, 2009

Tisdag

Lite snuvig och ont i halsen när jag vaknade. Thank god för Dinamint C (köpt på hälsokosten). Brukar ta död på de flesta av mina förkylningar ganska fort.

Blev jättenöjd med klippningen igår, fast det blev bra mycket kortare än det var innan, men ack så praktiskt.

Ska prata med naprapaten och få en ny tid idag, jag och min rygg längtar! Först blev ju naprapaten sjuk i influensan, nu har han gjort illa ett knä, så nu har han fixat så att en kollega till honom ska fixa min rygg istället. Uunderbart!

Slet med västen med flätor igår, kanten bak i ryggen bara rullar sig och jag får den inte att ligga fint. Jag har virkat, och virkat...och virkat och minskat in ännu mer.. och sytt.. sen blev jag vansinnig och slängde den i korgen och gick och la mig istället. Det har blivit lite bättre, men inte tillräckligt bra. *morr* Ska pressa med strykjärnet också...blir det inte bättre då, ja då ger jag fasen upp.

4 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Blir det inte bättre om du blockar?

Sweez sa...

Jag vill se håret :)

Sommarfröken sa...

Hallå!
Av alldeles speciella anledningar ;-) gräver jag upp lite olika blommor i vår frimärksträdgård och jordslår hos mor och far så tar jag dem norrut och till dig till våren! Hoppas det är ok!
Ha en skön helg! Kram från Sommarfröken
P.s Hoppas att du mår bättre i förkylningen

Sommarfröken sa...

Hej! Du behöver inte alls ha dåligt samvete! Jag har lite som jag delar till våren också! Lite som finns i Paradiset och som mår bäst av att delas på våren! Kramen!