måndag, september 28, 2009

Ny vecka

Så har en ny vecka återigen kommit. Katten mår bra igen, och älskade sambon for på jobbet nyss. Första morgonen med minusgrader. Vill krypa ihop under en filt med stickning och rykande varmt kaffe med grädde...men det får vänta till helgen.
Ska piffa till mig och åka till stan, gå och bli klippt, och sen på praktiken. Inte dumt det heller :)
Faktiskt himla roligt att prova på ett jobb där jag får göra min fin för att gå till jobbet, jag har aldrig testat det förut, men jag tror att jag skulle kunna vänja mig!

Ganska farligt att ha praktik i en garnbutik, gissa hur många blivande projekt som snurrar i mitt huvud!?! Varje dag ser jag nåt nytt jag skulle vilja göra!

På hemmafronten har jag startat en ny Laminaria, gjort klart en väst med flätor (ska bara virka runt så den inte rullar sig så f*bannat), gjort klart gröna koftan och använt den en hel dag på jobbet (ska sy i knappar...nångång...och få hjälp att fota den), har en Inga Hat på gång i Baby-ecoull. ..och nålbundna vantarna såklart.
Mycket på g :)

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Skönt att höra att katten mår bra. :) Fast katter är ju ganska tåliga djur, man brukar ju säga att de har nio liv och ibland kan jag förstå varför..

Anonym sa...

hmmm vill minnas en traktorförare i balklänning :) kram sys