onsdag, mars 18, 2009

Usch!!

Tog mig för att städa kylskåpet. Plockade ur allt, rensade bort och skurade, jävlar vad läskigt det var! *ryser* Hittade mögel och sånt, som man inte vill ha i sitt kylskåp... Men nu är det rent och fint, och jag är på lite bättre humör faktiskt. Det fungerade nog som lite mental rensning också skulle jag tro.

Ska nog utnyttja energin och försöka mig på att endera sätta upp tavlan, som nu legat i en månad ungefär, eller städa i en garderob så jag får någonstans att ha mina sygrejor och tyger och allt som hör till sånt. (Ligger för tillfället i ett hörn på vardagsrumsgolvet, och har så gjort sen i höstas...)

..men för att få garderoben ledig så måste jag först rensa ur ett köksskåp, så jag kan flytta sakerna från garderoben i vardagsrummet in till köket.. finns det fler än jag som har köks-saker i en garderob i vardagsrummet? That's life när man bor i ett mini-hus!

Det får bli ett ryck med nåtdera, sen en dusch och en kopp te med en stickning. Lagomt till teet och stickningen känns det som mitt humör kommer vara ännu bättre! Det ljusnar :)

Ah, städat och fint, det gick ju jättefort bara jag väl kom mig för att göra det. Oj vad fint det blev, ordning och reda!
Jag längtar till våren och all snö smält bort, då ska jag hämta ifrån vårt torp ett vackert skåp till mina sy-, pyssel- och sticksaker. Ska göra nya hyllor i det först, sen ska alla garner, stickor, tyger, och böcker in där. Javisst ja, dörren är låsbar! ...en bra grej inför framtiden, små nyfikna barnafingrar och hobbyfärg, nålar, vassa saxar osv är ju ingen vidare kombination.
Kanske känns det skönt att kunna fridlysa iallafall de finaste nystanen och härvorna också...

Anmälde mig nyss till ett nytt byte:

2 kommentarer:

Esmeralda sa...

Härligt! Ska ta en kopp te med sedan känner jag...undra bara vad jag ska ta för händerna... ;)

Sommarfröken sa...

Hahaha! Det låter som det är i vår källare! Ett läggspel! För att flytta på en sak och lägga den på ett annat måste man flytta på en annan och lägga den på något annat ställe och då måste en tredje... Allt går bara runt! Funderar ibland på dynamit... eller ett rullband som går ut genom källarfönstret, rakt ut till en container!!
Ha det bra!/Sommarfröken