tisdag, maj 20, 2008

Varning för zombie

Idag har jag en riktig zombie-dag, mest bara sovit och inte haft mkt energi alls. Började sticka på en Birdseye-sjal i Kaunilace garnet, men det kändes inge vidare roligt så det blev ytterligare en påbörjad stickning som får ligga tills energi finnes.

Var till samtalsterapeuten igår igen, och massor massor finns det att prata om vill jag lova. Är så skönt att prata med någon som direkt förstår hur jag menar, och som kommer med handfasta råd och styr mina tankar på rätt håll.
Jag kör lätt fast mig i samma tankebanor tyvärr..ungefär som en traktor i ett surhål, ofta behöver jag någon som kommer och drar loss mig ur skiten :)


...och JA, det ÄR jag som har hamnat i surhålet, på ett av mina gamla jobb :P


Vad händer mer idag då?
Väntar på att samboskapet kommer hem, sen ska vi skjutsa hans dotter till tandläkarn och sen blir det väl hem och få i sig käk.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Visst är det fantastiskt med nån som är bra på att lyssna, som är intresserad, och faktiskt ofta har en käck åsikt! Jag älskar kuratorer och alla andra såna människor som intresserar sig för mig och hjälper mig!

Anonym sa...

du skulle ha korten när johan fastnade med baklastarn då..det var värre än det där....*S* och DU HUR ofta gick epan bara 30 *S*.....jaha så du ska börja jobba när all vi andra räknar ned till semestern.....kram sys