söndag, februari 01, 2009

Äventyr och mardrömsfärd

Jag hittade ett folkets hus mitt i skogen! Det var bra underhållning och ganska mycket folk. Jag stod å hjälpte till att sälja mackor, kaffe och korv tillsammans med mamman åt sambons dotter, gubbens ex alltså, vi hade riktigt trevligt tillsammans.
Vid elva började jag må illa, och sen blev det bara värre, jag insåg att migränen inte skulle släppa så jag for hem vid kvart i tolv. Det var ju iallafall närmare 2,5-3 mil hem, och det blev en mardrömsfärd utan dess like. Migränen blev bara värre och värre, allt snurrade och jag såg dubbelt en stund. När jag fick mötande trafik kändes det som att de ljuset från de mötande bil-lyktorna skulle skära mitt huvud mitt itu..tur att det inte var så mycket trafik, jag mötte 3-4 bilar på hela sträckan. Jag låg och kröp i 50 km/h hela vägen. Jag kom ju hem tillslut iallafall, och stupade i säng.

Migränhelvetet har inte släppt än, det är lite lindrigare än det var inatt, men jag har ju en uuuuunderbar dag att se fram emot.... Det är så fint väder nu, men jag tror att mitt huvud kommer spricka och ögonen poppa ut om jag går utomhus idag...

2 kommentarer:

Annica sa...

Nää usch, hoppas du mår bättre snart och att du får en bra söndag!

Häxstickande mamman i Jämtland sa...

Oj, det är inte trevlig, hade migrän för några dagar sedan och hade ingen medicin hemma och så visade det sig att någon tagit ut den jag hade på apoteket???

Ingen vet vad den tagit vägen, inte ens distriktarna som delar ut min medicin hade hämtat ut den...

Jag fick migrän en gång när jag körde och det var hemskt får också så där så att man kan se konstigt fast jag får så halva synfältet försvinner...

Usch vad jag tycker synd om dig, jag vet ju hur det är/Kramar