torsdag, maj 22, 2008

Dagens värsta-listan

Egentligen ska man ju skriva dagens-bästa-listor, men idag är det fan inget som är bra förutom att biljäveln fungerar igen.

  • Att jag far till stan för att köpa sidenband, och kommer hem utan.
  • Att enligt måttbandet har jag gått ner i vikt, men enligt KappAhls kläder får jag inte ens plats i byxor strl 48/50 (även fast jag hade strl 46/48 för två månader sen) ...hur fan går det ihop??
  • Att kläder i storlekar större än 48/50 är gjorda för kvinnor i åldern 50+ , kan man inte få vara 23 år och tjock och faktiskt få se ut som att man är 23 år och INTE 53 år!?!?!?!? Jag menar; KAN DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT GÖRA LIKADANA KLÄDER SOM DOM SÄLJER I STORLEK 34-44 FAST I STORLEK 46+????? ....eller tror dom att alla överviktiga vill klä sig i enorma tält så man ser ut som jättebarbamamma fast grå/beige/brun? Man kan ha former även fast man är tjock, och framhäva det som är fint, istället för att dölja allt under en formlös tant-tröja!
Jag är jävligt mycket på krigsstigen just nu....

...att det ska vara så jävla svårt att gå ned i vikt också, jag äter inte godis överhuvudtaget, åt en kycklingrulle från pizzerian igår för första gången på en och en halv månad, äter små portioner normal husmanskost regelbundet, dricker ett eller två glas läsk en gång i veckan och ibland inte ens det, och jag rör på mig. Men likt förbannat går jag upp......

4 kommentarer:

Sofie sa...

GÅ INTE TILL KAPPAHL OCH KÖP KLÄDER!!! Dom har nästan bara äckliga kärringkläder i konstiga polyesterblandningar, och sen tror jag inte att KappAhl har sett en verklig tjock människa, de har bara skruvat ut sin provdocka till max. Sen är det jätteskillnad mellan klädesplaggen. Jag har ett par jeans i 50 (!) från dom och ett par i 54. Inget konstigt om man frågar dom. Gå in på www.zizzi.dk och kolla på store locator om dom har nån butik som säljer nära dig. Bästa tjockbrudskläderna som finns!

Sofie sa...

Zizzi är största anledningen till min taskiga ekonomi :)

Anki sa...

Jag önskar att du hamnar i den där hissen med HM-chefen snarast!
*utövar voodoo*

Fosco sa...

Jag håller helt med om att det borde finnas snygga kläder i större storlekar, men det som slår mig när jag läser det sista stycket är om du kollat upp det här hos läkare? Att inte gå ner i vikt under de premisserna är lite märkligt, så kanske har du problem med exempelvis sköldkörteln? Om det är ett medicinskt problem så kan det vara bra att veta, dessutom går det kanske att åtgärda.