tisdag, september 02, 2008

En bra dag!


Började dagen med att sticka på Pi-sjalen, det blev stickor nr 4 och garnet är Rowans Wool 4ply, och det är RIKTIGT lyxigt må jag säga! Blev så glad när jag var in till stan igår och upptäckte att det finns faktiskt EN TILL garnbutik i stan! (kul för mitt pysselsinne men inte för min plånbok *ajaj*) Dom hade massor av fina härliga garner och några nystan Rowans Wool 4ply, Regia silk och Qualitas sockgarn fick följa med hem!

Ja, började som sagt dagen med att sticka på Pi-sjalen, riktigt bra mönster och roligt. For sen till stan för ett besök hos psykotanten, vi pratade om ångest mestadels, blev mest bara uppdatering på vad som hänt sen sist eftersom det varit sommaruppehåll nu.
Efter det gick jag på symaskinsspaning, och håll i hatten nu, men en sprillans ny symaskin fick följa med hem idag! (...också lite garn, tråd och tyg hihi)

Invigde min basker idag också, uppenbarligen måste jag se ruskigt trevlig och social ut i den, för så många glada och pratsamma vilt främmande människor jag pratat med på stan idag, det har nog aldrig hänt förut :)

Jag har fått en utmärkelse av AbsolutGarn, Tack! Det värmer så mkt att läsa att du blir glad av min blogg :)
Så nu är det ju tänkt att jag ska skicka den vidare, men just idag känner jag inte för nåt superlångt blogginlägg så jag har det på is en stund och kanske skickar vidare till några av mina favvobloggare senare!

Nu ska här göras potatisgratäng och ädelostfyllda lövbiffar, sen ska köksbordet monteras :)

2 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

Varning för lång kommentar! ;)

En psyktant kan vara bra att ha ibland.
Du får gärna berätta mer om symaskinen för jag är på jakt efter en. Jag kan inget om symaskiner! Vill ha en skapligt billig som går att lita på som kan enkla saker typ raksöm, sicksack, lätt att backa med och trä.. Hade hemma en billig på prov men fick lämna tillbaka den för man fick hålla på att pilla på inställningarna för det inte blev bra å så.. Bara allmänt krånglig och skramlig.
Du var väldigt söt i baskern så det var väl inte så konstigt om folk vill snacka då?! :)

Dockmamman sa...

Vilken snygg mössa, vart har du hittat mönstret, jag är en möss/hatttokig människa/Ha det så gott

Vilken bra blogg