måndag, september 22, 2008

Nu är det bara så!

Nu är det bara så att jag FÅR inte och KAN inte röka på en månad... varför undrar ni säkert? Jo det ska jag tala om, jag har köpt massa garn idag, för de pengar jag förut lagt på cigaretter. Jag ska sticka en tröja från nya Drops! Även en bra sysselsättning när röksuget klampar på dörren!
Den här tröjan blir det iallafall :)

5 kommentarer:

TruckerElin sa...

Snygg tröja! Helt klar bättre pengaslukare än cigen ;-)
Sån vill ju jag med göra...

Annika sa...

Bra kämpat!!! Jag tänker på dig! Har faktiskt en nära vän som i detta nu, håller på att hämta sig efter sviterna av en lunginflammation och hon har oxå slutat röka!!! Men hon har någon ny tablett till hjälp och den första veckan ska man inte sluta helt, utan trappa ut (vad mig beträffar, fungerar inte ner och ut trappningar av de olika slag - jag va tvungen att bryta tvärt! men vi är ju alla olika!)men hon är iaf förhoppningsfull och jag håller tummarna!!

Jättebra system du har där - att se och skriva ner alla positiva känslor - jag minns att efter någon vecka, kunde jag på morgonen (då man i vanliga fall redan hunnit tända en cigg...)ta ett långt djupt andetag UTAN att det tog "stopp" om du förstår hur jag menar - man kunde följa med hela andetaget och känna hur elastiska lungorna faktiskt redan blivit!! Otrolig känsla! Innan spände det ordentligt, vid djupare inandning och tog liksom stopp!!

Många kramar till dig!!Positiva tankar och STICKA AV BARA F*N! ha ha

http://calcamel.blogg.se sa...

Nu lämnar jag ett avtryck här. Jag kommer med spänning att följa hur det går med tröjan och givetvis ditt beslut att sluta röka. Jag tycker att du valt ett bra "surrogat" (=stickning) när röksuget sätter igång.

Ha en bra dag!!

Hon på garnaffärn

Eva sa...

Kämpa på! Har själv aldrig rökt men garnköp måste vara sundare än cigaretter. Snygg tröja.. Här lyser en underbar höstsol och jag skall nog ta kameran ett varv i kohagen för att knäppa lite bilder.. Fåren är på väg hem... och då kan det bli fårbilder oxå. Hästarna går nere vid köksfönstret och även de kanske får ett besök. Något som kanske kan skingra tankarna är att ta din fina korg ett par stövlar på fötterna och en tur till svampskogen. Själv stannade jag bye the way på ett av mina svampställen som jag glömt sedan 16 år ocj kollade i söndags... ingen påse vad göra när det var fullt med trattisar jo ta av sig tröjan knyta och plocka i den. Må gott och ge inte upp....
Kram Eva " Mitt i ko och fårflocken"

Sofie sa...

Den tröjan är så snygg! Jag spanade allt på den när jag fick syn på den :) Du verkar ju inte vara tjejen som har några större problem med att få din vilja igenom, så bara du alltid har nåt att sticka med dig i väskan (du kanske ska börja virka sluta-röka-grytlappar, lite behändigare i handväskan) kommer du fixa detta. Gött jobbat!