onsdag, september 03, 2008

Jag vill gråta...är så förbannad

Usch vad jag känner mig eländig nu, nära gränsen till sammanbrott. Jag la 1495:- igår på en symaskin, som bara krånglar.
Jag började med att kolla och göra PRECIS som instruktionsboken sa, ungefär 16 gånger. När det fortfarande inte fungerade bröt jag samman. Jag skrek, grät, hoppade, stampade....ett vuxenfall av ett barns trotsperiod.
Så arg är jag just nu att tårarna rinner sakta nerför kinderna, varför ska denna skit hända?? Min NYA symaskin krånglar värre än mamma och pappas 40 år gamla skrothög till symaskin. Att den antika tingesten äter tyg, trasslar undertråden till stora nystan osv, det kan jag acceptera, den är ändå sen 60-talet någongång....men att min nya maskin håller på på samma vis det kan jag bara inte tåla.
Skiten ska tillbaka till affären imorgon!! Jag SKA ha mina pengar tillbaka, och får jag inte det kommer jag ställa till med ett jävla liv!
...en ny symaskin ska väl ffs inte krångla som satan det första den gör????

5 kommentarer:

Annika sa...

Hej lilla vän!

Tänk, nu känner jag igen mig IGEN!! Köpte för kankse 5-6 år sen min egna första symaskin, efter att i alla år ha lånat mammas...kanske inte så gammal som dina föräldrars - men att släpa den fram och tillbaka, va besvärligt! Vi syr båda, mycket! Men iaf, så köpte jag en relativt billig symaskin i din kaliber och precis som din - bråkade den från första sekund! Jag trixade, svor och mamma kom och försökte...men icke! Jag fick till slut fason på den men EXAKT ett år senare så lossna hela "snurren" (du vet axeln som driver själva symaskinen) jag fick den i handen. Den va av mitt i en tjock järnstång eller vad man ska säga...hur som helst hade jag inte någon garanti, förmodar att den varade 1 år och fick därmed bekosta detta själv....vilket visade sig bli dyrare än att köpa en ny!! Sagt och gjort - ny maskin men ännu (peppar, peppar...)inga större problem faktiskt! Så jag känner igen mig i din frustration och ilska!!! Men blir så förb och arg att man gråter...

Slå nu näven i bordet och få pengarna tillbaka! Det ordnar sig!

Kram Annika

Annica sa...

Haha blev förvirrad då jag såg förra kommentaren, tänkte jag skrivit den utan att veta det =)
Nåja, jag och symaskiner är inte såå goda vänner men det roliga är att jag ärvde mormors gamla symaskin som är urgammal och fungerar som en klocka!!
Hoppas du får ordning på din!
kram

HELENA-RUTAN sa...

Oj..! :( *kramar om* Skit också då, hade hoppats den skulle funka bra för dig så jag kunde köpa samma.. Hoppas du får tillbaka pengarna och kan köpa en som funkar bra.

esmeralda sa...

Lämna tillbaka!! Sånt skit ska man inte hålla på med! Nöj dig inte med att de ska "titta på den" ta tillbaka pengarna och köp en kvalitetsvariant! När det gäller symaskiner bör man titta på märke och rykte.
De löser sig gumman!

Anonym sa...

jvla skit hörru...men mamma köpte sin i början på 70 talet nån gång...*S*