måndag, september 29, 2008

Inte mkt stickat

Det har inte blivit så mycket stickat på sista dagarna, abstinensen gör att jag inte får nån vidare ro i kroppen att sitta ner och sticka. Så inatt provade jag att sova med nikotinplåstret på, och nu känns det bättre, inte någon abstinens, men däremot jäkligt läskiga mardrömmar. Mina mardrömmar är oftast SJUKT hemska och nu inatt var de sju resor värre. Huvva!
Men kanske kan jag få ro att sticka idag iallafall :)

Duktig är jag som inte rökt på över en vecka nu trots mitt stora sug, så jag tyckte jag behövde lite motivation, dvs jag beställde Harmony Woods set med Dominostickor. Mina rundstickor från Harmony i all ära är ju kanonbra, men till små pillriga projekt är rundstickorna mest bara krångliga. Jag är inte alls förtjust i full-längds-stickor, så jag hoppas dessa dominostickor ska passa perfekt! Som till min halsduk jag håller på med nu, som är lång men inte så bred, och som trasslar in sig ruskigt mycket i kabeln på rundstickan hela tiden.

Jo, jag beställde Harmony's flätstickor också, de är ju raka! Jag tycker verkligen inte om de krokiga flätstickorna som finns, visst går de an att använda ibland, men det ska bli kul att prova de raka. Och en påse garn fick följa med också, vet dock inte vad det är för garn, utan det är Garnhärvans garnkasse, 1 kg garn, av diverse garn. Spännande, I LOVE ÖVERRASKNINGAR!
Det passar mig perfekt, det är ju bara små mängder av olika garner o färger, och jag gillar ju små projekt! :) Pulsvärmare och bebiskläder tex

Yeah right, ni ska få er ett gott skratt också!
Var VÄLDIGT tankspridd på toa igårmorse, borstade håret och sträckte mig efter en hårklämma samtidigt. Skulle lägga ifrån mig hårborsten och fick ett totalt hjärnsläpp....och släppte ner den i toan!!! *plopp* lät det.. sen låg den där och simmade..
Jag ska köpa en ny hårborste idag!

4 kommentarer:

TruckerElin sa...

Va bra det är att du kan hålla dig ifrån cigaretterna! Och sånt ska belönas, precis så som du gör. :-) Och nu när du beställer Dominostickor så kan jag ju passa på att fråga dig, Vad sjutton är det för nåt? Har läst om folk som använder det men jag fattar inte vad det är.. *kokkooo* :-)
Och Raka flätstickor? Blir intressant att höra hur det funkar, har jag aldrig hört talas om. Jag gillar inte heller den vanliga sorten med som det lilla V på mitten.. Jag har köpt Clover U-formade flätstickor hos Stäkets hantverk & design. Funkar skitbra och stickan ramlar inte ur så som den så lätt gör annars..

Så du tyckte inte att dina 6kg garn (var det va?) räcker? ;-) Det är rätta takter. Garn kan man inte få nog av har jag märkt..

Hahaha, ja kanske är läge för ny hårborste idag då :-)

Anonym sa...

heja heja! mardrömmar är dock ingen höjdare... Hoppas verkligen att det blir lite lättare för dig snart. Och om inte ett kilo garn och dominostickor hjälper så kan jag nog heller aldrig sluta röka :)

TruckerElin sa...

http://ufoklubben.blogspot.com/

:-) Har börjat med ett test. Vad tror du?

Hemskapat sa...

Hej!
Ta chansen att under en inspirerande helg i natursköna Waxholm prova på grunderna i tvåändsstickning den 22-23 Maj!
Vi lär dig grunderna, och att sticka olika slags mönster med hjälp av grundmaskorna.
För mer info besök www.stickkurs.se

Medlemmar i sticka.org erhåller 10% rabatt på kursavgiften!

Varmt välkommen önskar
Agneta Byers
&
Marie-Louise Ullman